Title

Subtitle

Kannatusjäsenenä olet tärkeässä roolissa tukemassa Diskantin toimintaa ja pääset aitiopaikalta seuraamaan tekemisiämme ja kuulumisiamme
 

Kannatusjäsenmaksu vuonna 2020 on 35€/vuosi ja voit maksaa sen suoraan kuoron tilille tai käteisellä konserteissamme.


Vuonna 2020 kannatusjäsenmaksulla saat nämä edut:

  •  pääsyliput kevään 40-vuotisjuhlakonserttiin sekä joulukonserttiin
  •  pääset seuraamaan harjoituksiamme erikseen ilmoittamanamme ajankohtana
  • saat sähköpostitse tietoa kuulumisistamme, konserteistamme ja muista tapahtumistamme


Voit ilmoittautua kannatusjäseneksi konserteissamme tai lähettämällä viestiä osoitteeseen naiskuoro.diskantti@gmail.com.


Kiitos arvokkaasta tuestasi!

Hei Diskantin Kannatusjäsen!

Hyvää uutta vuosikymmentä, joka myös naiskuoro Diskantille tarkoittaa tietyn virstanpylvään ylittämistä, sillä kuoromme täyttää tänä vuonna 40 vuotta. 


Kiitos tähänastisesta mukana elämisestä! Arvostamme tukeanne todella paljon ja toivomme, että jatkatte matkassamme myös läpi hienon juhlavuoden. Juhlavuonna 2020 on luvassa erilaisia esiintymisiä ja isompia konsertteja, minkä takia tänä vuonna kannatusjäsenenä saa vieläkin enemmän vastinetta rahoilleen. Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2020 on 35 euroa.

Jäsenmaksu

Tuolla summalla: 

  • lunastat pääsyliput kevään 40-vuotisjuhlakonserttiin 
  • lunastat pääsyliput perinteiseen joulukonserttiin 
  • saat ensikäden tietoa kuulumisistamme, konserteistamme ja muista tapahtumista
  • pääset seuraamaan harjoituksiamme useamman kerran vuoden aikana. Ensimmäinen kahvittelu järjestettiin 26.2. ja tulevista ilmoitamme kannatusjäsenviestien yhteydessä.


Suorittamalla maksun 35 € 29.2. mennessä kuoron tilille: FI25 5541 2820 0302 12, kannatusjäsenyys jatkuu myös juhlavuoden 2020 ajan. Merkitse viestikenttään oma nimi sekä teksti KANNATUSJÄSENMAKSU. Mikäli maksat kannatusjäsenmaksun jonkun muun puolesta, merkkaathan viestikenttään kyseisen kannatusjäsenen nimen oman nimesi sijaan. Kiitos. Huomioithan, että tilinumeromme on muuttunut.

Juhlavuoden konsertti 4.4. 

Vuosi 2020 on ehtinyt kääntyä jo helmikuulle ja myös Diskantin kevään harjoituskausi on kunnolla käynnistetty. Keväällä harjoituksissa vierailee myös mm. esiintymiskouluttajia ja loistavia muusikoita, joiden kaikkien avulla ja yhteistyöllä kuljemme kohti juhlakonserttiamme. 


Diskantin 40-vuotisjuhlakonsertti järjestetään lauantaina 4.4.2020 Helsingissä Apollo live clubilla (Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki). Ovet aukeavat klo: 18.15 ja konsertti alkaa klo: 19. Koska kyseessä on yökerho, tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. 


Luvassa on monipuolisesti muistelua ja herkistymistä vuosien varrelta sekä bändin kanssa menevämpiä hittejä, kimallusta ja näyttävää lavaesiintymistä. 

Toivomme, että pääsette kanssamme juhlistamaan Diskantin hienoa 40-vuotista taivalta! Kannatusjäseninä teillä on tapahtumaan luonnollisesti vapaa pääsy. Konserttipaikan ovella on kannatusjäsenistä nimilista, joten sisään pääsee veloituksetta oman nimensä esittämällä.

Seuraathan Diskantin kuulumisia myös: